Një çift në Britaninë e Madhe mbetën të shokuar kur panë fotot e dasmës.

Fotografi që kishin punësuar për ditën e madhe rezultoi një pervers, që kishte bërë 96 foto të shoqërueseve të nuses dhe vetëm 11 foto të nuses.

Jo vetëm kaq, por shumica e fotove të shoqërueseve të nuses tregonin të pasmet dhe gjoksin.

Steph dhe Paul Unwin thanë se mbetën të tronditur.

Po ashtu shumë foto ishin ose të turbullta, ose pa fokus.

Pas padisë, ata fituan 600 sterlina dëmshpërblim.

Fotografi i dasmës tha se fajtor ishte moti i keq.

Image