Më shumë se 100 lloje të peshqve të rrallë u gjetën në ujërat e thella dhe të ftohta jashtë Australisë.

Kafshët janë kapur në kuadër të një projekti shkencor, duke përfshirë edhe “kafshën më të shëmtuar në botë”.