Seanca e Kuvendit të Kosovës për Demarkacionin  ka filluar, kryetari Kadri Veseli hapi seancën me pak fjalë, duke filluar përsëri me konsultime.

Në seancë tashmë kanë ardhur deputetët e LDK-së, të AAK-së, PDK-së dhe partive tjera.

Ndërsa mungojnë ata të Vetëvendosjes dhe Listës Serbe.

Kryetari Veseli ka dhënë 5 minuta pauzë për siç tha ai t’iu japë mundësi deputetëve që të vinë në sallë