Ky është momenti kur një grua e guximshme egjiptiane përdor çantën e saj për të goditur një pervers që e ngacmon seksualisht atë në mes të rrugës.

Videoja tregon viktimën, të quajtur Rania F., duke luftuar mbrapa pasi ishte në shënjestër nga një njeri i identifikuar si Islam Sh. në një rrugë anësore në Qena, Egjipt.

Videoja, e shpërndarë gjerësisht në internet nga aktivistët e grave në vend, tregon se 20-vjeçarja përpiqet të ndjekë abuzuesin dhe ta godasë atë me çantën e saj, ndërsa përpiqet të largohet.

Veprimet e saj çuan në arrestimin e 25-vjeçarit dhe burgosjen e tij për tre vite.

Në video, një motoçiklist mund të shihet duke mbërritur në vendin e ngjarjes dhe duke u përpjekur të qetësojë situatën.

Por viktima refuzon të ndalojë dhe vazhdimisht godet sulmuesin e saj, ndërsa inkurajon të tjerët që ta ndalojnë që të ikë.

Në një moment njeriu mund të shihet duke u përpjekur të luftojë, por ai u arrestua përfundimisht.

Sipas Masraëy, Rania mori masa ligjore dhe Islami Sh. u dënua për ngacmime seksuale pas një sërë seancash gjyqësore. Sulmi thuhet se ka ndodhur në fund të vitit 2017.

Përdoruesit e mediave sociale kanë vlerësuar veprimet e Rania.