Mundësi e dytë për Frosina Remenski, Goran Miskovski dhe Vesel Memedi për t’u votuar për nënkryetar të Kuvendit.

Pika për zgjedhje të zëvendësve të Talat Xhaferit është e para në rend dite në seancën e nesërme, e cila është thirrur pas mbarimit të 26-tës në të cilën kanë mbetur ndryshimet dhe plotësimet të ligjeve për pensionin me procedurë të shkurtuar.