Nëna 46 vjeçare Q.J dje rreth orës 15.00 ka paraqitur rastin në polici se vajza e saj 13 vjeçare me datë 18 të këtij muaji ka dalur nga shtëpia dhe i ka thënë se do të jetë te shoqja dhe nuk është kthyer më.

Policia menjëherë ka marrë masa për të gjetur 13 vjeçaren. /TetovaSot/