Qëkur Jennifer Aniston njoftoi se do të ndahej nga Justin Theroux, në media ka pasur informacione të ndryshme të cilat i kanë dhënë miqtë e afërt të çiftit të famshëm.

Brenda pak ditësh mediat raportuan informacione të ndryshme për jetën e Jennifer Aniston dhe Theroux, duke thënë se çifti nuk ishte i martuar dhe se kishte problem me banim, por edhe atë se Jenn i kishte penguar afërsia e Justin me Naomi Wats.

US Weekly së fundi raporton se marrëdhëniet ndërmjet Aniston dhe Theroux janë ashpërsuar kur ky i fundit ka gjetur porosinë romantike të cilën Brad Pitt i kishte shkruar Jennifer para dhjetë vjetësh, të cilën ajo nuk e kishte humbur kurrë.

“Ai ka gjetur letrën e vjetër të Brad Pitt në të cilën shkruhej “Po më mungon””, ka thënë një burim i afërt me çiftin.