Këngëtarja dhe bukuroshja kosovare, e cila po qëndron në Hungari, ka treguar se di të jetë shumë seksi kur bëhet animacion

Ajo nuk ka treguar se kush e ka bërë të këtillë por poshtë fotografisë ka shkruar.

“Syt e tu!! Ama jan t’mit”.

Në këto fotografi Morena duket shumë e “nxehtë” dhe seksi.

Ndoshta, Morena është duke përgatitur një befasi interesante për fansat e saj këtë fillim vit!

Image