Monica Belluci është njëra nga femrat më të bukura në botë, edhe pse ka mbushur përplot 53 vite.

Ajo vazhdon që të jetë shumë aktive në rrjetet sociale, prej ku publikon shumë imazhe.

Por duket se vitet nuk po i lënë fare shenjë, sepse në imazhin e fundit ajo duket shumë më e re.

Ndryshe, ajo është njëra nga aktoret dhe modelet e para, përderisa karrierën e kishte filluar si modele në për “Dolce & Gabanna” dhe “Dior” për të kaluar në filma Italian dhe pastaj në ata Hollywoodian.

Image