Për Rita Orën po shkruajnë edhe mediat serbe. Gazeta Blic.rs nuk ka kursyer fjalët mira për të edhe pse bëhet fjala për një kosovare.

“Vajza e cili ka pushtuar botën” shkruan Blic në një video –portret që i ka bërë këngëtares me famë botërore.

Aty jepen detaje për jetën e saj, familjen dhe karrierën. Blic.rs rikujton se Rita ora nga Forbes është shpallur si këngëtarja më e suksesshme nën moshën 30 vjecare.

“Gjatë viteve të fundit ajo ia ka dalë të arrijë atë që nuk e kanë arritur shumë personalitetet të njohura nga këto hapësira- që i gjithë planeti të dëgjojë për të. Për suksesin e këngëtares britanike të lindur në Prishtin, flasin të gjitha mediat e botës. Më shumë për jetën e Rita Orës atraktive do të gjeni në videon më poshtë” shkruan gazeta Blic.rs.