Ka të paktën 10 lloje të zakonshme të brendshmesh që mund të veshim çdo ditë: për çdo model, këtu është një personalitet korrespondues!

T-string

Nëse është zgjedhja juaj, atëherë ju jeni një person i cili është mirë në lëkurën e tij. Jeni të sigurtë, të pavarur, tregoni besim në mundësitë tuaja.

G-string

Jeni personi i cili e di se si ta kombinojë punën dhe kënaqësinë me lehtësi. I besoni aftësive tuaja. Gjithmonë dini se çfarë të zbuloni për veten dhe gjërat e tjera i fshihni nga njerëzit e tjerë.

Perizoma

Ju jeni një person ambicioz, i motivuar, që dëshironi të keni sukses. Nuk ndiheni rehat derisa të keni arritur qëllimin tuaj.

Tanga

Jeni tradicionale nga natyra, por progresive në mendime. Ju e doni një jetë të thjeshtë dhe besoni në kënaqësitë e thjeshta të jetës, por mendimet janë të lidhura fort me realitetin.

Bikini

Je atletike dhe pëlqen të jesh në qendër të vëmendjes. Ju ndiheni rehat me trupin tuaj, ju mund të jeni seksi kur doni.

Braziliane

Jeni një njeri inteligjent, i vëmendshëm, i mprehtë me një sens të madh humori. Pëlqen të luash dhe je shumë simpatike.

7. Me shtrat poshtë

Ju doni të bëni surpriza. Jeni shumë më tepër se sa të shfaqni dhe personaliteti juaj ka më shumë nivele për t’u zbuluar.

Boksera

Ju jeni një grua që e di se si të përziejë prakticitetin dhe klasin. Ju jeni ekstroverte dhe doni të argëtoheni.

Slip klasike

Jeni praktike dhe keni një qasje funksionale në jetë. Ju pëlqen të jeni rehat.

Me shtrat të lartë

Ju jeni të thjeshtë dhe doni të argëtoheni, nuk keni interes për mendimin e të tjerëve.