Ish-trajneri i Espanyol dhe trajneri aktual i ekipit londinez Tottenham, Mauricio Pocchetino ka deklaruar se ai më parë do pranonte të “punonte në fshat, sesa të stërviste Barcelonën’.

“Më parë do punoja në fermen time në fshat, sesa të stërvisja Barcelonën”, duke vazhduar “nuk mund të tradhëtoj ish-ekipin tim dhe frymën me të cilën kam jetuar”. /