Këngëtarja dhe moderatorja e njohur, Big Mama aktualisht është duke qëndruar në Turqi, ku po realizon një reportazh për emisionin e saj, “Ziej e Përziej”

Nga atje, për ndjekësit e saj në rrjetin social Instagram Big Mama ka shpërndarë fotografi të ndryshme.

Ajo ka vizituar një xhami në Turqi dhe siç e do zakoni Big Mama është shfaqur me mbulesë islame në kokë. Ndryshe, kujtojmë “Zemër e ndalume” është projekti i fundit muzikor nga Big Mama në bashkëpunim me këngëtarin e ri në skenë, Manin.

Image