Para pak çastes në autostradën Tetovë-Shkup makina është përplasur me gardhin metalik njofton TetovaSot.

Makina siç duket ka qenë në shpejtësi të madhe dhe ka goditur gardhin dhe ka dal nga ana tjetër e rrugës.

Deri më tani nuk kemi informata a ka të lënduar ose jo, por, dëmi duket se është i madh.

Në vendin e ngjarjes ka arritur policia për të vërtetuar shkakun e aksdentit dhe gjithçka tjëtër në lidhje me rastin. Fillimisht arsyeja është nga shpejtësia e pa kontrolluar e shoferi./TetovaSot/