Kush ka vetëbesim e fiton botën. Kështu mund të thuhet duke marrë si shembull qenin i cili arrin të frikësojë luanin e luaneshën me të lehurën e tij, shkruan lajmi.net

Ai ju afrohet, pastaj fillon t’u lehë dhe luani nuk ka mundësi që ta sulmojë sepse e sheh ‘rrezikun’ që mund t’i vijë nga kafsha e vogël.

Shikoni videon më poshtë.