Një qen i ri gjerman duket se nuk e ka kuptuar se është qen, pasi që ai pi qumësht nga shishja e bebeve, fle në karrocë fëmijësh dhe madje mban në gojë edhe biberon.

Qeni filloi të imitonte foshnjën e nipit të pronares së saj kur ai ishte vetëm 12 javësh. Dhe tani pas pesë muajve, duket se ai beson se është njeri.

Qeni filloi të ‘vidhte’ biberonin e foshnjës së nipit të pronares së tij, por tani fle në karrocë fëmijësh dhe madje pi qumësht nga shishja,

Pronarja e tij, Iris Armstrong, thotë se në fillim i dukej argëtuese kur qeni filloi ta kopjonte foshnjën e nipit të saj.

Por tani qeni me të vërtetë mendon se është një foshnje. Fotografitë e shpërndara në Facebook kanë bërë që shumë njerëz të qeshin me mënyrën e jetesës së këtij qeni.