Pasi nëna surrogate ka lindur vajzën Chicago, Kim dhe Kanye, dhe Kylie me Travis Scott u bën me Storm, familja Kardashian është ende duke pritur për fëmijën e Khloe (33).

Ylli i realitetit pret fëmijën e parë me lojtarin e basketbollit Tristan Thompson (26) dhe pritet të lindë edhe një muaj.

Khloe thotë se ka probleme për seks në shtatzëni. Siç thotë ai, deri vonë gjithçka ishte e zakonshme, por kjo ndryshoi kur hyri në tremujorin e tretë.

“Jam bërë më e madhe dhe po më vjen gjithnjë e më vështirë. Ndihem parehatshëm në çdo pozicion dhe është i kufizuar. Nuk mund të lëvizë si më parë dhe ndihem e padobishme dhe e pasigurt “, tha Khloe.

Ajo gjithashtu shtoi se partneri i saj po e bën gjithë problemin më të lehtë, pasi është plot  mirëkuptim.

“Unë jam e sigurt se as meshkujt nuk e kanë të lehtë të bëjnë seks me një shtatzënë, por ju duhet të bëni një improvizim të vogël dhe çdo gjë është në rregull”, tha ylli i realitetit.