Kendall dëshmon se është ndër modelet më të zonja, ja si pozon ajo

Ajo gjithashtu gjatë vitit të kaluar doli si njëra ndër modelet më të paguara.

Së fundi Kendall publikoi një fotografi shumë të bukur ku tregon linjat trupore dhe aftësinë fantastike për të pozuar.

Image