Edhe pse duket e lehtë për të joshur ndonjë njeri, e vërteta ndonjëherë është krejt e ndryshme.

Ato shpesh janë gra të bukura, të zgjuara, seksi dhe të suksesshme – solo! Për disa arsye, ato thjesht nuk kanë sukses për të joshur njeriun e dëshiruar. Megjithatë, janë katër taktika të flirtit që asnjë djalë nuk mund t’iu rezistojë.

1. Tregoni anën tuaj të gëzuar Kur flisni me një njeri që ju pëlqen, mos jini seriozisht vdekjeprurës. Tregoni ndjenjën tuaj të humorit. Meshkujt pëlqejnë shumë humorin, si dhe karakteristikat seksi te femrat.

2. Bëhuni e pasionuar Jini plot pasion kur flisni për hobinë tuaj. Përveç kësaj, ju duhet t’i tregoni atij çdo gjë tjetër, por thjesht mos u bëni e mërzitshme. Pra, kur ju flisni me të për udhëtimin tuaj të fundit, le të mahnitet në sytë tuaj.

3. Ndjeheni mirë Jini të qetë, të durueshëm dhe të sigurt, dhe mos prekni vazhdimisht jelekun tuaj. Nëse ju “bartni” bukuri dhe besim – ju jeni tashmë në gjysmë të rrugës.