Policia dje në shtëpinë e A.T ka konfiskuar  1.5 kilogramë marihuanë, 20 tableta ekstaz, 36 shishe me metadon dhe rreth 10 gram kokainë, 110 gram heroinë, një  peshore dhe 36,000 denarë, transmeton TetovaSot.

Më 19.02.2018, në zonën e Negotinës pas marrjes së informacionit operativ, oficerë nga Departamenti i Sektorit të Policisë Kriminale për trafikun e drogës, armëve dhe substancave të rrezikshme dhe Departamenti i Punëve të Brendshme në Veles ka marrë masa dhe aktivitete, dhe në kërkim ekzekutiv koordinuar në shtëpi dhe hapësira të tjera në A.T  (41) Negotinë kanë gjetur dhe konfiskuar: 1.5 kilogramë marihuanë narkotike drogës, 20 tableta ekstazie, 36 shishe me metadon dhe rreth 10 gram kokainë, 110 gram heroinë, një Digital peshore dhe 36,000 denarë, për të cilat pos ata dyshojnë se ato kanë origjinën nga shitja e barnave narkotike. A.T dyshohet se drogën e ka shitur në  Negotinë, Kavadar, Demir Kapi, Vallandovës dhe Strumicës. Kundër A.T do të ngritet kallzim pena për “prodhim të paligjshëm dhe shitje të drogave narkotike dhe psikotrope supstanici” dhe do t’i dorëzohet gjyqtarit kompetent për procedim të mëtejshëm” thuhet në MPB. /TetovaSot.