Janë dy nga femrat me trupin më të bukur në botë.

Kurse fansat përfituan një dozë të dyfishtë të bukur kur modelet Nina Agdal dhe Iskra Lawrence u shfaqën së bashku në plazh.

Të dyja me bikini, të së njëjtës formë dhe ngjyrë, pra të kaltër dukeshin “përvëluese” dhe shumë seksi.

Ato të dyja po kryenin një foto sesion i cili dukej se do të dilte asgjë më pak se i mrekullueshëm.

Image