Ndërsa shumica e njerëzve i duan qentë, një 32-vjeçar ka marrë një hap pak më ndryshe, pasi ai vendosi të jetojë jetën e tij si një i tillë.

Tom Peters tha në ‘mirëmëngjes U.K’ se kur është në punë ai përdor emrin e tij të vërtetë sdërsa kur shëndërrohet në qen, ati i pëlqen të quhet “Spot”.

“Kjo nuk është një gjë seksuale, është një mënyrë jetese, është vetëm arratisje, të largohemi nga fondi dhe jeta e çmendur që kemi,” tha Peters.

Ashtu si qentë e jetës, Peters ka një shok njerëzor: ish e fejuara e tij Rachel Watson.

Tom ka vendosur të jetë një dalmat i zbutur.