Seria e parë fillon me vëllezërit Shivaj, Omkara dhe Rudra duke u lutur. Dikush vjen dhe i vë flakën vetes, Vëllezërit vrapojnë për ta shpëtuar. Shivaj nuk i lë Omkarën dhe Rudrën të afrohen dhe shkon vetë të shuajë flakët por rojet nuk e lënë.

8 orë më parë një vajzë me emrin Pinki po praktikohet për të folur mbi 50-vjetorin e perandorisë Oberoi. Ajo ka emocione dhe gjyshja mundohet ta qetësojë dhe i uron që një ditë ajo të gjejë një djalë të mirë.

Në shtëpi vjen Tixh Oberoi i rrethuar me truproja. Nga ana tjetër Shakti Oberoi përshëndet priftin dhe i kërkon të lutet për paqe në familjen e tij. Paparacët ndërkohë i bëjnë foto Shivaj, Omkaras dhe Rudras. Gjyshja buzëqesh kur i sheh bashkë.

Ata marrin bekimin e saj. Omkara grindet me Tixh Oberoin dhe i bërtet t’i kërkojë falje mamasë së tij. Tixh i kërkon falje Xhanvit. Rudra sheh një video ku Anika i ka prishur makinën Shivajit. Një burrë i thotë dikujt se do bëjë sikur do djegë veten dhe familja Oberoi do mbeten pa fjalë