Xhezair Shaqiri, i njohur si komandat Hoxha një shkrim autorial shpreh mllefin e tij ndaj realitit politik dhe në fusha tjera në trojet shqiptare, njofton agjencia e lajmeve INA.

Ai  thotë se, në këtë kohë të pa kohë ka humbur  ndershmëria, patriotizmi dhe fetarizmi.

“Ai që ishte i ndershëm bëhet mik me të pa ndershmin për biznes politik. Patrioti i djeshëm shpërndanë çertifikata të UÇK-së dhe mirënjohje atyre që deri dje i quanin UDB.

Fetarët në emër të kohës së vështirë dhe interesave të kësaj bote kundërshtojnë në përditshmëri ligjet e Zotit. Këtë gjoja e bëjnë në emër të tolerancës pa u brengosë për ..risit në religjion.

Trendi i ditëve të sodit është politika në rend të parë, pa të nuk mund të shkollohesh, punësohesh, martohesh, shërohesh e avansohesh etj.

Politikanët e kanë kuptuar se duhet vota e të pandershmit, hajnit, kriminelit, dilinxhisë, matrapazit, udbashit dhe të ndershmit.

Vetëm me votat e ndershmërisë nuk mund ti fitojnë zgjedhjet.

Pandershmëria ka me shumë  vota diteve te sodit dhe flet per ndershmerin e patriotizmin per atë edhe qeveris e keqja

Politikan te ndershem nuk ka ????!!!!!!

P S: Me një fjalë  Shkurte Fejzës  e Shyretes patriote të mbuluara i kaloi moda, apo koha dhe na erdhi Rita Ora e cullakume dhe ma patriote e hajmedet”, është shprehur Hoxha.