Një parashutist është hedhur nga një ndërtesë 74 metra, por fatkeqësisht parashuta e tij nuk është hapur.

Mrekullisht ai arriti ti mbijetojë incidentit pavarësisht gjymtimeve të rënda, dhe është jashtë rrezikut për jetën sipas Daily Mail.

Videoja është bërë hit në internet, ndërsa të gjithë habiten se si djali ka arritur të shpëtojë.