Një njeri i pashpirt hodhi një qenush të pafuqishëm në një liqen.

Akti i tmerrshëm i mizorisë së kafshëve u kap në kamera dhe besohet të ketë ndodhur në Indonezi.

Videoja tregon një burrë që merr qenin në një qese dhe afrohet pranë bregut të liqenit, duke e fluturuar atë në ujë.

Teksa kafsha e vogël përpiqet me dëshpërim për të dalë prej andej dhe me siguri do t’ia arrinte, nëse në liqen nuk do të ishte një krokodil i fuqishëm që e hëngri me shpejtësi.

Në video dëgjohen zëra të tjerë duke qeshur.