Kur gratë ndjehen të tërhequr nga ju, ato shpesh janë jashtëzakonisht delikate.

Këtu janë shenjat që një grua mund t’ju tregojë interes përmes gjuhës së trupit.

1. Prek flokëd dhe krhët e saj

2. Ju shikon pa nderprerje

3. Luan me flokët e saj

4. Ajo shikon dhe prek vazhdimisht krahët

5. Afrohet shumë ngadalë afër teje

6. Merr frymë shpejtë

7. Të ngacmon me mimikën e saj

8. Lëviz më shpejtë se zakonisht.