Seksi është një moment intim që forcon marrëdhënien e çiftit.

Megjithatë, gjërat nuk janë gjithmonë shumë të këndshme për të dy partnerët, dhe ka disa arsye.

Seksi është një nga fazat më të rëndësishme në një marrëdhënie, sepse ato momente të pasionit mund të rregullojnë gjërat në çift, por megjithëse ka komunikim të mirë dhe të dyja gëzojnë, ka situata që shumë urrejnë dhe këtë herë ne do të përqendrohemi në atë që bëjnë vajzat, e që meshkujt e urrejnë.

Kur i kërkon të shohin filma erotikë.

Kur bërtasin, duke ditur që afër ka njerëz.

Kur presin që gjithë punën ta bëjë djali.

Kur janë disi të pista.

Kur thonjtë ngulen mbi kurriz.

Kur pyesin: “A mbaroi?”