Të gjithë shqiptarët po shprehen krenarë me sukseset e artistes së famshme botërore Rita Ora.

Ajo para pak ditëve erdhi në Kosovë dhe mbajti një koncert, andaj shumë persona shfrytëzuan rastin për të bërë një fotografi me të.

Por, Gili e kishte një fotografi me Ritën kohë më parë, andaj dhe nuk ka hezituar ta ripublikojë. “Krenare me ty Rita”, ka shkruar Gili në dy fotografi që ka publikuar me të në Instagram.