Nga, Nijazi Muhamedi

“NEGOCIATORI” I FJALEPUSHTIMEVE TE NGATERRUARA RUSO-AFRIKANE..!

Ky “negociatori” i “emertimeve” te ngaterruara,Metju Nimic,me keto propozimet e fundit na ka cingerisur nervat keqazi,se propozon nje zgjidhje qe zenken gjoja ndermjet dy fqinjve e kthen ne nje stratagjeme komedie kunder nje fqinji te trete-qe vjen me thene-kunder neve shqiptareve,kur i ngaterron fjalepushtimet ruso-afrikane si emer vendi:NAGORNI KARABAH(Rusi) si GORNA MAKEDONIJA;KONGO-KINSHASA;Kongo-Brazavil;KONGO-Zaire(Afrike) dhe mund te ndodhe qe te mos kete care pa zgjedhur “formulen e tij afrikane me mire ,duke ia shtuar te drejten tone per te quajtur vendin tone si eshte quajtur,e te dale nje zgjidhje “afrikano-europiane” si GORNA(ose SEVERNA)
MAKEDONIJA&ILIRIDA e te hyjme ne Europe te pajtuar paq e drejt mes vedi shqiptare e maqedonas..!