Ajo është një nga këngëtaret më të pëlqyera në vendin tonë dhe gjithashtu ka qenë në qendër të vëmendjes edhe sa i përket jetës së saj personale.

Por këtë herë këngëtaren Eneda Tarifa e shohim tërësisht pa tualet. Edhe në këtë foto ku shfaqet ujë dhe sapun, Eneda duket mjaft në formë dhe duket se nuk shqetësohet që të pozojë gjithnjë e kuruar.