Një ndër historitë më të bukura të dashurisë së showbizit shqiptar është edhe ajo e Kleas dhe Elgidit. Ata janë një çift shumë simpatik dhe po ashtu janë edhe në profesionet e tyre. Kjo ka bërë që kantautori dhe moderatorja e njohur të kenë një kimi të fortë edhe në bashkëpunimet e tyre. Së fundmi, ka qenë vetë Klea ajo që ka deklaruar se një projekt i ri është duke ardhur.

“Është nga K-ja tek A-ja. Këngë e re… Shumë shpejt…”

Mesa duket, këtë produksion të ri, Klea ia ka besuar dashurisë së jetës së saj, Eglitit. E nuk kishte si të ndodhte ndryshe? Pak momente me parë, ishte vet Elgiti i cili publikoi një foto në Story në Instagram duke punuar me projektin e këngës së re të Kleas.

Ndërkohë që ne nuk na mbetet gjë tjetër veçse të presim këtë këngë të re e cila, mesa duket, do të ketë shumë dashuri brenda.

Image