Sot është një moderatore e dashur për publikun dhe drejton një prej emisioneve më të komentuar.

Moderatorja e Pop Culture, Dojna Mema ka ndarë në rrjetet sociale një foto nga koha kur ka qenë thuajse bebe.

Nëse moderatorja nuk da ta kishte treguar se ishte pikërisht ajo në foto, pak kush mund ta njihte.

Edhe pse ka kaluar kohë nga realizimi i asaj foto nga Dojna e vogël kanë mbetur po aq të bukur  sytë e mëdhenj blu, dhe buzët e plota.

ImageImageImage