Manchester City dhe Manchester United janë duke udhëhequr garën për talentin belg, Eliot Matazo

Talenti belg, Eliot Matazo cilësohet si një nga më të mirët në botë, duke zgjuar kështu interesimin e shumë skuadrave.

Favorite për të nënshkruar me të janë dy skuadrat nga Manchesteri, United dhe City, të cilat nuk janë të vetme në garë.

Atë e duan edhe disa skuadra të Bundesligas, por në garë pritet të hyjnë edhe Real Madrid dhe Barcelona.