Dy burra kanë përdhunuan një 28 vjeçare dhe më pas e kanë djegur të gjallë.

Stephen Unëin dhe William McFall i dërguan mesazhe njëri-tjetrin në rrjetet sociale në 3 javë përpara se të vrsinin Quyen Ngoc Nguyen.

Natën e vrasjes, McFall i dërgoi mesazh Unwin duke e pyetur: “A do ta përdhunojmë?”

Ata e kanë mbajtur Nguyen mbyllur në shtëpi, e përdhunuar dhe më pas e detyruan që ti tregonte kodin e kartave bankare.

Prokuroria u shpreh se motivi për këtë vrasje ishte një kombinim i fantazisë seksuale të deformuar dhe lakmisë.

Unëin, 40 dhe McFall, 51, u kapën në kamera duke e lënë shtëpinë e Unwin në Houghton-le-Spring, me trupin e saj të mbështjellë në çarçaf të bardhë.

Unëin mbante Nguye në shpatulla ndërsa McFall i vendosi çarçaf për të mos u kapur nga kamerat e sigurisë.

Më pas ata me një makinë e dërguan në një rrugë ku u vendosën flakën me benzinë.

Viktima,u dëgjua të thuhet në gjykatë, ishte ende gjallë kur iu vendos zjarri.