Ne pothuajse gjithmonë mund të ndiejmë se diçka po ndodh në një lidhje pasi papritur çdo gjë ndryshon. Por, ne nuk mund të jemi gjithmonë të sigurt për këtë. Atëherë duhet t’i kushtoni vëmendje këtyre 10 shenjave tipike të mosbesimit.

Ndoshta nuk ka ndjenjë më të keqe dhe më zhgënjyese për të kuptuar se i dashuri juaj po ju mashtron. Zemrat mbeten të thyera, shpesh gjërat janë të pakundërshtueshme, prandaj gjithmonë mendojmë se është më mirë të zbulohet e vërteta sa më parë.

Këto 10 karaktere universale zbulojnë sjelljen e një mashtruesi mesatar, kështu që nëse keni ndonjë dyshim – u kushtoni vëmendje atyre.

1. Ndryshon shpesh fjalëkalimet

Ndërsa e konsiderojmë kutinë postare ose rrjetet sociale si gjëra personale, nuk duhet të arrihet deri te pika kur rezultati i një marrëdhënie të varet nëse ajo është në gjendje të ketë qasje në Facebooku e tij. Megjithatë, shumë çifte nuk kanë fjalëkalime ose i ndajnë ato, andaj nëse vëreni se çdo ndryshim i fjalëkalimeve të telefonit, emailit ose rrjeteve sociale, ndoshta është diçka fshehur.

2. Pamja në rrjetin shoqëror

Ne kemi qenë të bindur qindra herë se ka edhe mashtrues që tregojnë hapur se ata janë të martuar apo të lidhur dhe e gjithë kjo duket shumë e bukur, dhe pastaj më vonë mësohet se ai kishte tre të dashura … Megjithatë, mashtruesi mesatar do të përpiqet që në profilin e tij të duket beqar. Fshehja e fotove tuaja me ju është një shenjë e keqe.

3. Zakonet në telefon

Lidhjet e shëndetshme janë të hapura, pa tabu. Nëse i dashuri juaj gjatë telefonatave del menjëherë në një hapësirë tjetër nga e cila nuk mund ta dëgjoni bisedën, kini kujdes. Natyrisht, ndoshta kjo është vetëm një thirrje biznesi, por ju do të jeni në gjendje të lexoni gjuhën e trupit të dikujt që gënjen ose fsheh diçka.

4. Zvogëlohet dëshira për intimitet

Më shpesh intimiteti në raport zvogëlohet kur një njeri merr atë që dëshiron edhe jashtë shtëpisë. Por në disa raste, doza e seksit rritet pasi ndihet gabim për shkak të asaj se çfarë vepron.

5. Pastrimi i “historisë” në kompjuter

Kush mendon në përgjithësi për këtë? Në fakt, nëse pastron rregullisht “historinë” në kompjuter ose laptop, këtë e bën për arsye sigurie dhe nuk bëhet për shkak të cookies, por për shkak se dëshiron të fshehë gjurmët e veta.

6. Shpeshtësia e aktiviteteve sociale I dashuri juaj nuk ishte shumë shoqëror, por tani çdo javë ka një ngjarje shoqërore? Dalja “mashkullore” ose një ndenj biznesi, si dhe qëndrimi deri vonë në punë janë të mira dhe shpesh si justifikime për të dashuruarit.

7. Rritja e kostove Ju duket se në fund të muajit, llogaria është e zbrazët se sa zakonisht? Shikoni se ku shkojnë paratë. Megjithatë, mashtruesit zakonisht mbajnë të hollat në dorë për të fshehur gjurmët e shpenzimeve …

8. Pamja fizike Nëse i dashuri juaj ka rritur nevojën për t’u dukur më mirë, ndoshta këtë e bën, pasi është duke u përpjekur të duket më profesional. Megjithatë, nëse vëreni këtë më shpesh, atëherë mund të jetë një problem. Ka nisur të ushtrojë, të mbajë dietë, blen rroba të reja, është i përkushtuar ndaj vetvetes dhe shkëlqen … Super për të, por a është kështu edhe për ju?

9. Ju fajëson për çdo gjë Është e parëndësishme nëse ka të bëjë me lidhjen tuaj, shtëpinë, fëmijët apo diçka që ndodh në punë ose larg nga shtëpia, do t’ju fajësojë për këtë që të ndiheni me të vërtetë keq.

10. Dhuratat

Shumë mashtrues do të përpiqen për të fshehur nga partneri atë që bëjnë ata. Nëse papritmas fillon të sjellë lule sikur të ishte Dita e Shën Valentinit ose ditëlindja tuaj, dhe para kësaj nuk ka qenë kaq bujare, pyesni veten se çfarë mund të fshihet pas kësaj, transmeton KosovaPress.

Kini kujdes të mos fajësoni partnerin për mosbesim para se të verifikoni gjithçka. Para së gjithash, përpiquni të bisedoni për të kuptuar se çfarë po ndodh, dhe nëse ka problem, atëherë përpiquni të punoni për këtë dhe të shpëtoni lidhjen tuaj.