Roza Lati është një nga moderatoret më të preferuara, sidomos nga publiku i gjinisë mashkullore. Por djemtë që të jenë partner të Rozës duhet të plotësojnë disa kushte.

Vetë Roza ditën e sotme me anë të disa postimeve në ‘Instagram’ ka bërë të ditur kushtet. Së pari ai që do të jetë bashkëshorti i saj duhet që ditën e martesës ta marrë me makinën e tipit ‘Rolls Royce’.

Image

Ndërsa së dyti moderatorja dëshiron që në dasmën e saj të këndojnë ‘live’ grupi amerikan i hip-hop ‘Cypres Hill’. Prandaj nëse ëndërroni të jeni bashkëshorti i ardhshëm i Rozës mbani mend mirë këto dy kushte dhe filloni të mendoni se si do t’i realizoni./revistawho

ImageImageImageImageImage