Deputeti Sasho Vasilevski, shefi në MPB Dushko Llazarov, shefi i sigurimit të Trajko Veljanovskit, Goran Gjoshevski dhe shefi i njësive  speciale Mitko Peshov, mbesin në paraburgim, pasi Gjykata e Apelit i konfirmoi vendimet e Gjykatës Penale.

Gjykata e Apelit sot duhet t’i shqyrtojë ankesat  edhe të deputetëve Lupço Dimovski dhe Kërsto Mukovski.

Gjykata e Apelit Shkup dje ua ndryshoi masën paraburgim në paraburgim shtëpiak deputetit Luben Aranaudov dhe të organizatorëve të protestave për “Maqedoni të përbashkët” Boris Damovski dhe Bogdan Ileevski, të dyshuar për dhunën në Kuvend më 27 prill të vitit të kaluar.

Paraburgim shtëpiak dhe marrjen të pasaportës Apeli u përcaktoi edhe Jane Çentos, Ivan Cvetanovskit i cili ka punuar në kabinetin e kryetarit të Kuvendit Trajko Veljanovski dhe Oliver Radulovit nga DSK-ja.