Për dy orë, banorët e qytetit kinez Harbin gëzuan një spektakël të pazakontë: një parhelion të shkaktuar nga akumulimi i kristaleve të akullit në atmosferë. Ndryshe, një diell të shumëfishtë.

Kristalet gjashtëkëndore reflektojnë dritën e diellit, e cila krijon një efekt optik që tregon tre pika të ndritshme: Në qendër qëndron dielli i vërtetë ndërsa në të dyja anët reflektimi i tij.

Që të ndodhë ky fenomen, presioni atmosferik duhet të jetë i qëndrueshëm, temperatura e ftohtë dhe sasia e nevojshme e lagështisë dhe e reve të akumuluara.