Pas rolit të tij si ‘Çënar’ në njërin prej serialeve turke, ai u bë shumë i dashur për publikun shqiptar e me të marrë nuse një vajzë shqiptare Tolgahan u bë akoma më i komentuar në vendet shqipfolëse.

Dyshja për media kanë folur për raportet e tyre shumë të mira mes vete dhe kjo vërehet edhe nga  jashtë pasi deri tani nuk ka pasur ndonjë skandal në lidhjen e tyre.

Ata madje janë një çift shumë me stil dhe këtë e kanë shfaqur edhe në imazhin e fundit të publikuar në Instagram.

Image