Camila Cabello ka realizuar edhe njëherë një performancë të mrekullueshme.

Këngëtarja e hitit “Havana” këndoi të shtunën këngën e saj “Never Be The Same” në shfaqjen televizive britanike “Dancing On Ice”.

Camila, e cila aktualisht është në Angli, po promovon këngën e saj të re dhe është duke u përgatitur për turneun e saj të parë si artiste solo.