Gazetari kontravers Zoran Bozinovski ka drejtuar kritika ndaj disa përfaqësuesve të Lëvizjes BESA, duke i akuzuar për bashkëpunim me policinë sekrete të VMRO-së, shkruan portali Dokaz.mk.

“Zeqirja Ibrahimi, këngëtari i himnit të Shqipërisë në Parlament dhe Afrim Gashi përmes lidhjes policore “Jatak” (Adnan Ismaili) ka mbajtur kontakte me policinë sekrete dhe me VMRO-në.  Në konktakt i ka pasur Sinisha Aleksovski, këshilltar për (jo) siguri i Horhe Trupko (presidenti Ivanov). Ai ka dërguar raporte zyrtare deri te MPB-ja duke përshkruar se si ka rrjedhur bashkëpunimi”, është shprehur Bozhinovski.

Ai ka bërë të ditur se do ti publikoj edhe materialet ashtu sic i vijnë.