Këngëtarja Blac Chyna ka insistuar se ajo nuk është në një xhirim amator kur shihet duke bërë marrëdhënie seksuale

Ajo ka thënë se nuk është ajo në kasetë pavarësisht se ka shumë ngjashmëri me personin në fjalë.

Ndryshe, Blac Chyna është në një betejë ligjore kundër Rob Kardashian dhe familjes se tij.

Mirëpo, për t’ja shtuar kokëçarjet Blac Chyna është akuzuar se është paraqitur në një kasetë të re seksi.

Megjithatë, e pasura 29 vjeçare ka insistuar se ajo nuk është në këtë kasetë – por është një grua tjetër që ngjason me të shumë.

Mediat ende nuk e kanë marrë si të mirëqenë atë që ka thënë këngëtarja.