Apple ka paralajmëruar lansimin e dy modeleve të reja të iPad. Modelët A1893 dhe A1954 pritet të prezentohen në mes të muajit prill.

Njëri nga këta modele pritet të ketë aftësinë e njohjes së fytyrës.

Çmimet e këtyre dy modeleve do të jenë të përafërta ndërsa thuhet se do të jenë rreth 400 dollarë.

Para lansimit, Apple do të organizoi një ngjarje për t’i prezantuar në mënyrë më dinjitoze