Një aksident i rëndë sapo ka ndodhur në autostradën “Ibrahim Rugova”, përkatësisht në hyrje të Prishtinës në fshatin Shkabaj.

Në aksident janë përfshirë dy automjete të cilat janë goditur. 

Në një fotografi që ka pulostuar gazetari Mefail Bajçinovci shihet se aksidenti ishte në paramsa fatale.

Mësohet se përveç dëmeve materiale ka të lënduar edhe në njerëz. Në vendin e ngjarjes kanë dalë Polica dhe ndihma e Shpejtë. 

Gazeta Express ka provuar që ta marr një deklaratë edhe nga Policia e Kosovës, por deri më tash ata nuk kanë dhënë informata për këtë aksident.