Napoli ka njoftuar se Arkadiusz Milik dhe Faouzi Ghoulam janë kthyer nga lëndimi dhe janë të gatshëm për stafin e trajnerëve
Skuadra italiane, Napoli ka marrë lajme të mira gjatë ditës së sotme, pas testeve që kanë kryer sulmuesi Arkadiusz Milik dhe mbrojtësi i majtë Faouzi Ghoulam.

Të dy kanë kryer me sukses testet dhe janë të gatshëm për trajnerët e Napolit, pasu dy përkatësisht katër muajve jashtë fushave të gjelbra.

“Lajme të mira sot nga të dy Arkadiusz Milik dhe Faouzi Ghoulam, pasi të dy lojtarët e Napolit i janë nënshtruar testeve në Villa Stuart”, thuhet fillimisht në njoftimin zyrtar të klubit.

“Testet konfirmojnë se lojtarët me sukses fazën e rehabilitimit dhe tani mund të fillojnë të punojnë në planin e rikuperimit me stafin e trajnerëve të Napolit”.