Gjatë ditës së djeshme në stacionin policor në Gostivar, A.F.(42) ka denoncuar se me datë 14 Janar të këtij viti, është larguar nga shtëpia në drejtim të panjohur vajza e tij A.J.(20).

Organet kompetente kanë ndërmarrë të gjitha masat për zbardhjen e këtij rasti dhe gjetjen e 20 vjeçares së zhdukur.