A e keni bërë tashmë zgjedhjen tuaj? Pastaj lexoni përshkrimin, bazuar në zgjedhjen tuaj.

1.Zambak tigër

Ju keni shpirtin që shkëlqen me pasion të fortë dhe intensiv, shpirti juaj është ai i zambakut. Ju keni një karakter shumë të përcaktuar dhe nuk jeni një i huaj për vështirësitë e jetës. Megjithatë, shpirti juaj posedon egërsinë e një tigri, i cili ju lejon të ecni përpara ndaj të gjitha vështirësive. Aura juaj e fuqishme gjithmonë tërheq njerëzit tek ju. I tërhiqni njerëzit me energjinë dhe kreativitetin tuaj.

Ngjyra e lules simbolizon pastërtinë dhe bukurinë e rafinuar. Ju jeni optimist, kurioz dhe aventuresk: përzierje perfekte.

Luledielli

Ju jeni energjik dhe shpirti juaj është ai i lulediellit. Ju jeni një flutur, truri juaj ka një rrjedhë konstante të ideve dhe ngjarjeve, ndonjëherë të vështira për t’u arritur. Personaliteti juaj magnetik dhe energjia juaj janë të pandalshme. Ju gjithmonë mund të shihni anën pozitive në gjëra.

Trëndafili i kuq

Ju jeni intelektual dhe romantik dhe shpirti juaj është ai i trëndafilit të kuq. Është një lule e fuqishme që lidhet me momentet dramatike të jetës. Për ju, trëndafili i kuq do të thotë shumë më tepër. Shtresat e shpirtit tuaj janë komplekse, por të hijshme, siç janë edhe petalet e një trëndafili.

Natyra juaj sensuale, së bashku me dëshirën e pangopur për njohuri, udhëzon shpirtin tuaj.

Ortensia blu

Ju jeni një person i orientuar për një qëllim dhe për familjen. Shpirti juaj është ai i ofensivës. Ofroni mbështetje dhe dashuri, shpirti juaj përfaqësohet nga petalet blu që përfaqësojnë lidhjen që keni me të dashurit tuaj.

Sidoqoftë duhet të jeni të kujdesshëm që të tjerët të mos ju shkelin. Ju jeni një person i sjellshëm, një cilësi që fatkeqësisht nuk njihet.

Lotus e purpurt

Ju jeni të zhytur në mendime dhe paqe nga natyra. Ju jeni një person i rezervuar, mençuria e të cilit është e pakufishme, jeni shumë introvert dhe i sigurt për veten tuaj. Për ju, ekuilibri arrihet vetëm nëpërmjet vetes, dhe arritja e qetësisë është diçka që ia vlen t’i kushtohet jetës.

Lule e egër

Ju me të vërtetë ndiheni në shtëpi në mes të natyrës. Ju jeni një person shumë kreativ dhe fleksibël. Ju jeni shumë të ndikuar nga mjedisi rrethues. Arti dhe kreativiteti nuk janë vetëm hobi për ju, por pjesë e jetës. Shpirti juaj me të vërtetë zgjohet kur dëgjoni muzikë.