Zaqirja Ibrahim, nënkryetar i Lëvizjes “BESA” sonte në një intervistë dhënë për Art Channel, ka thënë se do të kishte qenë e padrejtë nëse gjykata vendos në favor të Bilall Kasamit, gjegjësisht Nexhmedin Karhemani të mos pranohet kryetar i partisë, përcjell FLAKA.

“Nëse vendos gjykata kundër Nexhbedin Kahremanit nuk do të kishte qenë e drejtë, pasi shumica e antarëve të këshillit gjykuan se është e domosdoshme përgjegjësia, kurse Ksami nuk vinte dhe ai u shkarkua”, tha Ibrahimi.

Nëse Bilall Kasami i bashkohet atyre të cilët e shkarkuan, sipas Ibrahimit, ai mund të pranohet sërisht te Lëvizja BESA.

Sipas tij, pot ë mos dilte në skenë Lëvijz BESA, shumë shqiptarë do të kishin rëshqitur në partitë maqedonase.