Anëtari i Këshillit Qendror, Skender Rexhepi Zejdi në emisionin Click Plus në televizionin 21 ka deklaruar se ai nuk ka luftuar për poste në Lëvizjes BESA, njofton TS.mk

“Tre vite nuk kam marrë asnjë post, tre vite kam marrë pjesë në të gjitha debatet, kam marrë pjesë në 13 a 14 debate dhe kam përfaqësuar me dinjitet Lëvizjen BESA, kam mohuar çdo post, nënkryetar, sekretar gjeneral, kam mohuar edhe postin e deputetit, kom mohuar edhe kanditaturën për kryetar komune”, theksoi Zejdi”, theksoi Zejdi./TS.mk